چگونه خامه کیک درست کنیم؟


یک نان واحد از چیزهای اصلی برای تهیه و تهیه کیک. کیک عالی است. از طرف دیگر ، از طریق گناهکار ، شما اطمینان دارید که محصولات آن پوشانده شده است. وقتی کیک می گیرید ، نوع چیزی یکی از محصولات زراعی است. اطلاعات بیشتر در مورد نحوه تهیه کرم مهمانی را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه بستنی

مقدار مواد به کیک شما بستگی دارد.

کرم کرم بسته بندی شده 400

خاک قند 80 گرم

وانیل یک قاشق است

چگونه می توان بهترین کیک خامه را با میکسر برقی درست کرد

روش های زیادی برای کوکی های خامه ای وجود دارد. یکی از این روشها استفاده از میکسرهای برقی است.

1- برای تهیه کیک و کاهش با هم ، آه ها را درون کیسه های بزرگ بریزید و به آرامی مخلوط کنید. آواز بخواند تا به صدای او آواز بخواند. این آب را خشک کنید. سپس کرم را به مدت 20-25 دقیقه در یخچال قرار دهید.

2. کرم را از فریزر انتخاب کرده و پودر وانیل و شکر را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب یکنواخت و متراکم شود. (اگر خنجر رخ داد کره است.) سپس آن را در فریزر قرار دهید.

طرز تهیه خامه کیک بدون میکسر برقی

راه دیگر تهیه پای خامه ای بدون میکسر برقی مانند این است.

1- کرم را درون ظرف درب قرار دهید و با یک میکسر دستی یا چنگال هم بزنید. کرم را به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.

2- در این مرحله ، خامه ، وانیل و شکر را با شکر در قابلمه بریزید. به آرامی در فریزر مخلوط کرده و قرار دهید.

3 بعد از 20 تا 25 دقیقه ، کرم را از یخچال جدا کرده و اگر خامه ای ندارد ، به آرامی تکان دهید تا کرم و تشکیل آن انجام شود. ادامه دهید تا کرم تشکیل شود.

نکات مهم در نحوه تهیه کرم های آب نبات

نتیجه میکسر الکتریکی بهتر از مخلوط کردن دستی است. از طرف دیگر ، اگر میکسر الکتریکی ندارید ، می توانید 2 تا 3 بار جوشانید و آن را روی فریزر بگذارید تا نتایج به یک کار خوب تبدیل شود.

فقط از شن و ماسه قند استفاده کنید. مصرف قند به دلیل دانه های بزرگ قند مشکلی است.

سطح سطح یا شیرینی باید بسیار چربی باشد.

پس از قرار دادن روی کیک خامه ، با یک لیوان سخت با خامه گیر نکنید.

پس از آماده سازی کرم ، به سرعت کیک را قرار دهید تا شکل ، شکل و رنگ کرم حفظ شود.

پس از تهیه کرم ، شکلات و رنگهای خوراکی را اضافه کنید. parsiday.com


قبل از اضافه کردن کرم به رنگهای سرد ، رنگ را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

برای تهیه کرم شکلات ، روزانه 70 گرم پودر کاکائو اضافه کنید. کیلوگرم کرم.

اگر کیک شما زمانی است که مصرف می کند ، مقدار اضافی مکمل در بالاترین یخچال خواهد بود.

اگر کرم بیش از حد باشد ، یک قاشق غذاخوری خامه ای یخ زده یک کیلو کرم قاشق غذاخوری کرم قاشق غذاخوری.

اگر کرم خیلی سست است ، شکاف های خامه ای.

۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.