رابرت کیوساکی می گوید که هوش اقتصادی را می توان در پنج بخش خلاصه کرد. با توسعه هر سطح، درب ویلای ثروت باز می شود و در نهایت می توان وارد آن شد! در زیر به این 5 عامل ثروت آفرین هوش مالی اشاره کرده ایم.
1. چگونه پول بیشتری کسب کنیم؟
تا زمانی که نگران تامین هزینه های روزانه خود هستید، نمی توانید به چیزهای مهم تری مانند پس انداز فکر کنید. درست مانند هرم مزلو، تا زمانی که نیازهای اولیه (غذا، پوشاک و مسکن) برآورده نشود، نمی توانید به بخش توسعه ای هرم بروید. پس این تصور غلط که ثروت فقط به ذهن شما بستگی دارد را کنار بگذارید و قانون جذب با تجسم آن برای شما پول می آورد و آن را امتحان کنید!
برای کسب درآمد بیشتر، باید ریسکها را ارزیابی کنید، برنامهریزی کنید، مدیریت کنید، با چالشها روبرو شوید و در نهایت، با مشکلات مسیر موفقیت روبرو شوید.
کار سخت و بی فکر لزوماً شما را ثروتمند نمی کند. برای ثروتمند شدن باید سخت و هوشمندانه کار کنید!
2. چگونه پول پس انداز کنیم؟
اولین اصل بازارهای سرمایه، مانند بازار سهام و ارز دیجیتال، این است: ابتدا یاد بگیرید که سرمایه خود را در بازار نگه دارید و سپس به سمت سودآوری بروید. در هوش اقتصادی و اصول ثروتمند شدن نیز همین اصل وجود دارد.
اولین کاری که برای صرفه جویی در سرمایه باید انجام داد مدیریت هزینه هاست. با افزایش درآمد، هزینه های شما به طور طبیعی افزایش می یابد. این مشکل خیلی از پردرآمدهاست و اگر ماهی ده میلیارد هم درآمد داشته باشند، ده میلیارد و صد هزار دلار هزینه می کنند! اما وقتی هزینه های خود را یادداشت می کنند متوجه می شوند که برخی از هزینه ها غیرضروری است و با حذف آن ها می توانند هزینه های خود را کاهش دهند. تا به نهصد میلیون جلد برسد و ده درصد از درآمد را پس انداز یا سرمایه گذاری کند.
بنابراین، برای صرفه جویی در هزینه، باید درآمد و هزینه های خود را متعادل کنید. ممکن است روش های مختلف تعادل وجود داشته باشد. مثلا با همکاری با مشاور مالی می توانید مالیاتی را که به دولت می پردازید کاهش دهید و در این هزینه صرفه جویی کنید!
صرفه جویی در پول به معنای خسیس یا زیاده خواهی نیست.
3. چگونه پول را بودجه بندی کنیم؟
بودجه بندی یعنی انجام کارهایی که مسئولان هر سال در مقیاس کوچکتر انجام می دهند. هزینه ها را بررسی کنید و برای هر کدام بودجه مشخصی در نظر بگیرید. به یاد داشته باشید که هدف اصلی ما در برنامه ریزی و بودجه این است که درآمد ما از هزینه های ما بیشتر باشد. بنابراین هزینه های خود را مدیریت کنید و برای منابع درآمد خود برنامه ریزی کنید.
پیشنهاد جالب کیوساکی برای بهبود مهارت های برنامه ریزی و بودجه بندی این است که هر ماه بخشی از درآمد خود را کنار بگذارید و آن را در لیست دارایی های خود قرار دهید. سپس سعی کنید هزینه های خود را با آنچه باقی مانده است بپردازید. اگر پول کافی به دست نمی آورید، می توانید راهی برای افزایش درآمد یا کاهش هزینه های خود پیدا کنید. افراد با هوش مالی خوب از ترکیبی از کاهش هزینه های غیر ضروری و افزایش درآمد استفاده می کنند.
4. چگونه با پول درآمد کسب کنیم؟
وقتی این جنبه از اطلاعات مالی را در نظر می گیرید؛ یعنی کم کم از دایره فقیر بیرون می آیی و پدری پولدار می شوی. اکنون درآمد اضافی دارید که به شما اجازه می دهد تصمیم بگیرید. به یاد داشته باشید که پول شما باید برای شما کار کند و درآمد شما را افزایش دهد. یعنی باید سرمایه گذاری کنید و اگر اطلاعات مالی خوبی داشته باشید متوجه می شوید که کدام نوع سرمایه گذاری سود بیشتری دارد.
افراد مختلف از روش های مختلفی برای کسب درآمد استفاده می کنند. برخی با احتیاط قدم می زنند و طلا می خرند یا سود مازاد خود را به سپرده های بانکی تبدیل می کنند. در این صورت ارزش پول حفظ می شود و سود کمی نیز دریافت می شود. اما دیگران سود مازاد خود را به خطر می اندازند. به عنوان مثال، آنها وارد بازارهای سرمایه (یک صرافی، ارز دیجیتال و غیره) می شوند و یاد می گیرند که چگونه این بازارها را اداره کنند. در نتیجه می توانند درآمد بیشتری کسب کنند. این به شما و استفاده از مواد شما بستگی دارد!
5. چگونه می توانیم هوش مالی خود را ارتقا دهیم؟
هوش مالی مانند ماهیچه ای است که در بدن هر انسانی وجود دارد. فقط باید با تغذیه و ورزش تقویت شود تا نتیجه وجودش را در زندگی ببینیم. آموزش و آموزش در مورد پول و سرمایه، ماهیچه های هوش مالی را تغذیه می کند. اگر دانش مالی خود را به روز نکنید، یا هرگز ثروتمند نخواهید شد یا زمانی که ثروتمند شوید، در کوتاه ترین زمان آن را از دست خواهید داد.
- دوشنبه ۱۲ آذر ۰۳ | ۲۰:۰۴ ۳۸ بازديد
- ۱ نظر
اپلیکیشنها دنیای اقتصاد را تغییر دادهاند و فرصتی جدید برای کسبوکارها ایجاد کردهاند. در این وبلاگ تاثیر آنها بررسی شده است.
https://appeconomy.centerblog.ir/